Dietą sudarė dietologas profesionalas.
Pusryčiai: ½ pakelio varškės (125 g), daržovių salotos, 1 – 2 gabalėliai duonos, arbata arba kava.
Priešpiečiai: 1 – 2 vaisiai ir šviežios daržovės (saldžioji paprika, agurkai).
Pietūs: Sriuba be riebalų (daržovių, burokėlių, iš pakelio). Raudona kalakutienos mėsa arba liesa jautiena. 1 kartą per dvi savaites galima suvalgyti kepenis, apkeptus keptuvėje be riebalų. Garnyras – 3 valgomieji šaukštai žaliųjų žirnelių (dėl geležies, nes laikantis visų dietų krenta hemoglobinas) ir daržovių salotos.
Popiečiai: 1 – 2 vaisiai ir 1 dietinis jogurtas.
Vakarienė: 1 – 2 gabalėliai duonos, daržovės + 1 arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejaus, varškė.
Pastabos:
• Per dieną išgerti 10 – 12 stiklinių vandens, kad iš inkstų išvestumėte ketoninius kūnus, riebalų skilimo produktus.
• Vietoje cukraus – jo pakaitalas. Iki 6 tablečių per dieną.
• Vaisiai – 4 porcijos per dieną (4 vidutinio dydžio obuoliai, mandarinai, slyvos).
• Šviežios daržovės be apribojimų.
Šioje dietoje yra visi vitaminai ir mineralai, tad dietologo nuomone, jos galima laikytis pakankamai ilgą laiką.