Melanie Griffith dieta

O Jūs mėgstate jūros produktus, kaip juos mėgsta Melanie Griffith?

Išbandykite jos dietos variantą. Per tris savaites pavyksta numesti daugiau nei 5 kg. Melanie Griffith dietos efektyvumas nekelia abejonių, nes žuvyje yra žymiai mažiau kalorijų, nei mėsoje. Pavyzdžiui, 150 g menkės, paruoštos grilyje yra tik 200 kalorijų, o 150 g kepsnio – dvigubai daugiau! Net tokia kepta žuvis, kaip upėtakis arba skumbrė paruošta grilyje turės tik 250 kalorijų.

Papildykite dietą kokiais nors produktais, didinančiais lytinį aktyvumą: grybais, salierais, vynuogėmis, ir jausitės seksuali!

1

O dabar sudarykite sau valgiaraštį iš vienų pusryčių, vienų pietų, vienos vakarienės ir dviejų užkandžių.

Pusryčiai:

– dvi riekelės duonos su sėlenomis, salotų lapai, pomidoras. 50 g tuno savo sultyse;
– 25 g nesaldintų dribsnių su pienu, skrudinta duona su sėlenomis, truputį marmelado, vienas nedidelis bananas;
– vienas skrudintos duonos gabalėlis, 50 g sardinių savo sultyse, stiklinė citrinų sulčių, skiltelėmis supjaustytas pomidoras;
– 50 g grybų, virtų nedideliame vištienos sultinio kiekyje, vienas minkštai virtas kiaušinis, vienas gabalėlis gerai grilyje iškepto neriebaus kumpio; vienas traškus duoniukas, pusė stiklinės apelsinų sulčių.

Pietūs:

– 150 g bet kokių jūros produktų (krevečių, krabų moliuskų ir t.t.), pasvertų be kiautų, ir didelė mišrainės porcija, užtaisyta citrinos sultimis;
– 90 g konservuotos lašišos arba tuno, didelė mišrainės porcija, užtaisyta citrinos sultimis, viena maža bandelė;
– vienas skrudintos duonos gabalėlis, vienas žuvies kotletas su valgomuoju šaukštu pomidorų padažo, didelė šviežių daržovių salotų, užtaisytų citrinos sultimis, porcija;
– sumuštinis iš dviejų nedidelių riekelių duonos su sėlenomis su salotomis ir vienu iš šių užpildų: dvi sutrintos sardinės; vienas grilyje pašildytas ir susmulkintas žuvies pirštelis; 50 g krabų arba lašišos pašteto.

Be to, į pietų valgiaraštį įeina švieži vaisiai (pasirinktinai) – obuolys, apelsinas, kriaušė, dvi slyvos arba nedidelis bananas.

Vakarienės:

– 150 g rūkyto kumpio, virto vandenyje, 12 g spagečių pomidorų padaže, konservuoti salierai, brokoliai arba kopūstai;
– žuvies kotletas, 50 g žalių žirnelių, 75 g traškučių, didelė mišrainės porcija;
– 250 g vištienos, paruoštos grilyje (be odos), žaliosios pupelės, užkepti pomidorai, 50 g grybų, virtų nedideliame vištienos sultinio kiekyje, didelė žalių salotų, užtaisytų citrinos sultimis, porcija, dietinio jogurto indelis;
– 75 g neriebios keptos mėsos su padažu arba apkepas iš 150 g baltos žuvies, grybų sriubos, svogūnų, pomidorų ir prieskonių; 125 g su lupenomis virtų bulvių, didelė kopūstų, žiedinių kopūstų ir konservuotų salierų porcija;
– 150 g bet kokios žuvies (silkės, skumbrės, upėtakio), apvoliotos duonos džiūvėsėliuose (25 g) ir užkeptos folijoje su trinta citrinos žievele, citrinos sultimis ir 6 g margarino, aguročiai arba žiediniai kopūstai, brokoliai, citrinos skiltelė.

Į valgiaraštį taip pat įeina švieži vaisiai.

Alkoholiniai gėrimai ir užkandžiai:

Bokalas sauso vyno arba du stikliukai aperityvo; traški bandelė su salotomis mažas „Mars“ batonėlis arba du sausi biskvitai; 150 g vynuogių.