Sofi Loren trijų dienų dieta

Legendinė Sofi Loren, sulaukusi 66 metų, puikiai įrodo, kad galite numesti svorį, neatsisakant makaronų, jei, be abejo, juos mėgstate.
– Viskuo, kuo grožitės, esu dėkinga spagečiams, – sako žymi italų aktorė, kuri esanti 173 cm ūgio sveria apie 60 kilogramų.

1

Jos teigimu, žmonės nuolat jos klausia, kaip jai pavyksta išlaikyti formą, kokios dietos ji laikosi.
– Taip, dievinu makaronus – aiškina ji ne be pasididžiavimo, – ir valgau juos beveik kiekvieną dieną. Tai pakankamai sveikas maistas, ypač kai jie patiekiami su pomidorais ar padažais daržovių pagrindu. Ponios Loren nuomone, pagrindinė jos efektyvios ir naudingos dietos paslaptis – nevaroti pernelyg daug kalorijų per vieną prisėdimą ir kontroliuoti porcijų dydį. Vietoje to, kad piktnaudžiautumėte sūrio arba grietinės padažais, geriau suvartoti spagečius su padažu, turinčius mažai riebalų.

Sofi Loren trijų dienų dieta

Pirmoji diena

Pusryčiai: 170 g apelsinų sulčių; kietai virtas kiaušinis.
Pietūs: bet kokių daržovių salotos su 60 g supjaustytos kalakutienos ir neriebiu sūriu, padėtu ant salotų lapų.
Vakarienė: 115 g makaronų su krevetėmis pagal skonį; špinatų salotos su mažai kaloringu užpilu.
Desertas: 1 obuolys.

Antroji diena

Pusryčiai: puodelis stambaus malimo grūdų su liesu pienu.
Pietūs: šviežių vaisių salotos ir pusė puodelio spaustos varškės.
Vakarienė: 115 g spagečių su kukuliukais iš liesos kalakutienos; salotų lapai sumaišyti su liesu užpilu.
Desertas: 1 kriaušė.

Trečioji diena

Pusryčiai: pusė sūdyto riestainio su neriebiu sūriu.
Pietūs: 115 g žaliųjų salotų su virta vištiena.
Vakarienė: 170 g lakštinių iš neriebaus sūrio, daug salotų iš įvairių žalumynų su liesu užpilu.
Desertas: 2 persikai.